Készségfejlesztő játékok és Logikai játékok széles választéka játékboltunkban. Készségfejlesztő játékot keres?

Posted by Aron 2017/07/08 0 Comment(s)

Készségfejlesztő játékok

Ha olyan játékot szeretnél, ami öt percnél tovább köti le gyermekedet, és nemcsak azért szereti, mert a TV-ben reklámozzák, hanem mert imád vele játszani és közben okosodik, ügyesedik is, akkor JÓ HELYEN JÁRSZ! A játék a gyermekek legfontosabb tevékenysége.  A mai pedagógiai elméletek szerint is vissza kell nyúlnunk az ősi megállapításhoz, hogy játszva tanul a gyerek, ezért fontos, hogy jóminőségű, szakmai csoportok által elismert és preferált eszközökkel találkozzanak szabadidejükben a kis lurkók. Ezeket a játékokat melyek akár a te gyermekkorodból is ismerősek a költséges képesség - készségfejlesztő játszóházak, szakkörök is használnak. Most hozzájuthatsz kedvező áron és akár te is segítheted a fejlődésben gyermeked.

Készségfejlesztő játékok széles választékban!

A játék egész életünket végig kíséri, teljesebbé és élhetőbbé teszi mindennapjainkat.

A gyerekek a játék által tapasztalják meg, fedezik fel a világot, és benne önmagukat is.
A játékban részt vehetsz és több időt tölthetsz hasznosan gyermekeddel/gyermekeiddel, melyet semmi sem helyettesíthet,  a közösen eltöltött idő a család minden tagjának nagy örömöt tud okozni, ha olyan játékot sikerült gyermekünk kezébe adnunk, amit szeret, ugyanakkor a hasznára is válik.

Webáruházunk célja, hogy minden hozzánk látogató szülő, pedagógus, érdeklődő megtalálhassa gyermekei számára az életkoruknak, érdeklődésüknek, képességeiknek megfelelő játékokat.

Játék akció - Játékbolt

Készségfejlesztő játékáruház – a legjobb fejlesztő játékok gyerekeknek 3-tól 12 éves korig. Folyamatos akciókkal várjuk játékboltunkba vásárlóinkat.

Logikai játékok

 Logikai játékok széles választéka, Rubik játékok, Logikai társasjátékok minden korosztálynak kiváló ajándék. A logikai gondolkodás 0-99 éves korig fejleszthető.

Játékbolt

Kényelmes megoldás, ha nincs elég időnk a boltokat járnunk az online játékbolt, mely a küszöbig viszi a megrendelt játékot.

Készségfejlesztő játékok megtekintése

Leave a Comment